El Fòrum Ascamm

El Fòrum Ascamm és una jornada de periodicitat anual que té per objecte ser un punt de trobada i debat sobre els diferents aspectes de la innovació que incideixen en la competitivitat empresarial, des d’un enfocament pluridisciplinar que inclou tant la innovació tecnològica com l’estratègica, organitzativa i de gestió.

 Quins temes tracta?

El tema central de la 9a edició del Fòrum és la “Innovació tecnològica disruptiva a la indústria”. Veurem com algunes tecnologies noves o de nova aplicació en un àmbit poden canviar radicalment els paradigmes establerts, les cadenes de valor i fins i tot els models de negoci, generant noves oportunitats -i amenaces- i nous stakeholders i líders sectorials i de mercat.

Quina es l'agenda?

El Fòrum combinarà presentacions sobre experiències concretes d’empreses de perfil ben diferent, vinculades en alguns casos a projectes d’èxit, amb ponències de caràcter més conceptual i estratègic i tindran com a continuació una taula rodona de debat obert entre tots els ponents i els assistents.  El Fòrum es clourà amb el lliurament dels Premis Ascamm d’Innovació.

Programa Definitiu                   Descarregar programa

15 d'octubre de 2014

CaixaForum Barcelona, Centre Social i Cultural de l'Obra Social "la Caixa"

Av. Ferrer i Guàrdia 6-8 08038 Barcelona

Moltes gràcies, el Fòrum Ascamm d'enguany ha resultat un èxit.

Galeria de imatges 2014


Fòrum Ascamm 2014

Secretaría del Fòrum:

Pilar Rodríguez - 93 594 47 00
prodriguez@ascamm.com